Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixisme
Manifestació antifeixista a Verges «Fora feixisme dels nostres pobles»

El poble de Verges porta molt temps rebent la vista de grups d’extrema dreta que amb la seva presència alteren l’ordre públic del poble i provoquen, atemoreixen i amenacen la seva gent.

17/05/2019 Drets i Llibertats
El poble de Verges porta molt temps rebent la vista de grups d’extrema dreta que amb la seva presència alteren l’ordre públic del poble i provoquen, atemoreixen i amenacen la seva gent. Per tot això, el proper dissabte 18 de maig a les 5 de la tarda, el poble de Verges i la seva gent han organitzat una manifestació per dir prou al feixisme i per fer una crida al rebuig de la presència de membres d’extrema dreta als carrers dels nostres pobles, barris i ciutats.

Una manifestació antifeixista amb la clara intenció de dir prou, que som un poble pacífic, que som gent de pau i que cal posar fre a aquesta actes. Cal aturar aquests grups que amenacen, que provoquen, que agradeixen i volen atemorir els vilatans.

La manifestació es portarà a terme a la carretera GI-634. L’inici serà a l’altura de la plaça Maria Perpinyà i finalitzarà a l’encreuament de les quatre carreteres amb la lectura d’un manifest. A la capçalera hi haurà una pancarta on s’hi podrà llegir “Fora feixisme dels nostres pobles”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid