Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Guanyem Girona es reivindica com la garantia d’un govern “social, republicà i transformador”

Guillem Terribas, Íngrid Guardiola, Sergi Bonet i Lluc Salellas, entre d’altres, han intervingut en l’acte final de campanya

24/05/2019 Política

Guanyem Girona ha celebrat avui l’acte final de campanya a la Plaça Independència. Lluc Salellas, alcaldable de la formació, ha declarat que “aquest diumenge els gironins i les gironines podran escollir quatre anys més d’un govern sense ambició, que no aborda les necessitats de la majoria; o un govern social, republicà i transformador liderat per Guanyem Girona”. En aquest sentit, Salellas ha reivindicat Guanyem com l’única opció que “nítidament aposta per un relleu al capdavant de l’ajuntament en clau social i republicana”. L’alcaldable ha explicat que la candidatura municipalista ha elaborat més de 500 propostes programàtiques i ha presentat “un equip de base ciutadana, plural i divers com la ciutat mateixa”. Guanyem és una formació que agrupa als comuns sobiranistes, als socialistes independentistes de MES, a la CUP i a molta gent independent provinent de l’activisme de base i de sectors professionals diversos.

Lluc Salellas ha fet també referència a les eleccions europees, que coincideixen amb les municipals. En aquest sentit, l’alcaldable ha declarat que “a les eleccions europees que tothom voti el que vulgui, pensant en el país; però a Girona nosaltres som l’opció que millor aglutinem la sensibilitat progressista i sobiranista majoritària a la ciutat”. Sobre això, l’alcaldable ha insistit que a les eleccions municipals es vota a les persones i als projectes de ciutat, i s’ha mostrat convençut que la gent de Girona “farà confiança a una candidatura com la nostra, que és 100% municipalista i que té la ciutat al cap i al cor”.

Cares gironines conegudes

Al llarg de l’acte han parlat diferents persones de Girona, vinculades a l’activisme de base però també al món professional, universitari o social. El llibreter Guillem Terribas, l’exrector de la UdG Sergi Bonet o la doctora en humanitats Íngrid Guardiola han exposat les seves raons per guanyar una ciutat per a la seva gent. L’escriptor gironí Rafel Nadal també ha assistit l’acte i ha conversat una estona amb Lluc Salellas i la resta de candidats i candidates. Cristina Andreu, número 2 de la candidatura, ha explicat que “volem construir una ciutat de drets, sostenible, que cuidi a la seva gent i que cooperi amb els municipis del seu entorn i amb el país en l’objectiu compartit de la república catalana”. També han intervingut els activistes veïnals Martí Carreras i Ángel Fernández “Nene”, així com l’advocada i cap del programa d’immigració d’una entitat del tercer sector Mónica Caldas. L’acte ha estat presentat per Laia Martín, presidenta de l’associació de veïns de la Vall de Sant Daniel.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid