Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Anrifeixisme
Clam a Verges contra el feixisme
19/05/2019 Drets i Llibertats
El veïnat de Verges ha desafiat la pluja aquest dissabte per manifestar-se pels seus carrers contra el feixisme.  Ho ha fet com a resposta a l'acció que un grup de persones d'ultradreta va fer diumenge passat, on van intentar despenjar llaços grocs i estelades de les faroles del poble, amb perxes i altres elements. L'alcalde de la localitat, Ignasi Sabater, ha agraït l'assistència i ha tornat a demanar al Govern que intervingui per evitar més "actes feixistes", perquè "ja són massa vegades" que la ultradreta visita el poble.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid