Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'expressió
La Intersindical-CSC condemna l'entrada de Mossos d'Esquadra a centres docents per a retirar llaços grocs

El sindicat independentista recorda que "sempre es posarà del costat dels nostres docents"

22/03/2019 Política

La Intersindical-CSC ha condemnat enèrgicament la irrupció de la policia als centres educatius i la persecució ideològica dels docents independentistes, i ha demanat explicacions al Conseller d’Educació Josep Bargalló, així com al Conseller d’Interior Miquel Buch per aquesta pràctica abusiva i intimidatòria que coacciona els docents i que vulnera la llibertat d’expressió i de pensament dels mestres i professors de l’educació pública.

Davant de la persecució ideològica i la vulneració de drets fonamentals, la Intersindical-CSC sempre ens posarem del costat dels nostres docents, i aquells que pretenen coaccionar-los ens trobaran sempre de cara, i és per això que properament parlarà amb la resta d’agents independentistes per acordar accions en contra d’aquests fets que creuen molt greus i que mereixen una resposta clara i contundent, així com la depuració de responsabilitats de qui ha autoritzat aquests escorcolls.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid