Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
USTEC·STEs (IAC) denuncia les "detencions arbitràries" de Girona
17/01/2019 Drets i Llibertats

USTEC·STEs ha denunciat le accions policials d'aquest dimecres a Girona, que s'han d’entendre com a actes de repressió indiscriminada a fi de generar un clima de terror entre la ciutadania de les comarques de Girona en un context d’imminents mobilitzacions contra els judicis a polítics i activistes cívics.

El sindicat sindicat, en tant que representant del professorat, se solidaritza amb l’Ignasi Sabater i totes aquelles víctimes de la repressió inquisitorial de l’aparell policial i judicial de la monarquia espanyola i anima a participar a la comunitat educativa en aquelles mobilitzacions de protesta i defensa de les llibertats cíviques del conjunt de la societat catalana. Resulta abominable la manera com determinades institucions tracten l’educació catalana i els seus professionals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid