Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pla Caufec
6 persones en contra el Pla Caufec s'encadenen al centre comercial d'Esplugues de Llobregat que han qualificat de "Vergonya"

6 persones en contra el Pla Caufec s'han encadenat al centre comercial d'Esplugues de Llobregat que han qualificat de "Vergonya".

01/12/2018 Territori

Aquest divendres a la tarda, Esplugues de Llobregat ha viscut una nova mobilització contra el pla Caufec, coincidint amb la inauguració d'un centre comercial al barri de Finestrelles. Un centre que que ha estat qualificat pels opositors al pla de "Vergonya".

A continuació, els concentrats s'han dirigit en en una manifestació de caràcter lúdica però reivindicativa vers al centre comercial. Un cop allà, 6 manifestants s'han encadenat i s'han llançat consignes contra l'especulació i en defensa del comerç de proximitat.

Segons una piulada, els Mossos han entrat al centre comercial, però han marxat sense desallotjar la concentració. La protesta ha continuat i s'ha remarcat la mala ubicació del centre, ja que dificultarà la circulació al veïnat. 

El Pla Caufec torna a ser notícia, ja que les entitats bancàries i els propietaris particulars que s'han fet amb els terrenys després de la fallida de la constructura continuen especulant, com ha passat amb les obres del centre. Unes obres que fan anys a'havien d'haber acabat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid