Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
8-N
La Intersindical-CSC instem a Josep Sánchez-Llibre que retiri el recurs de Foment al Tribunal Suprem contra la vaga del 8N
07/11/2018 Política

Davant del procés electoral que viu Foment Nacional del Treball que ha finalitzat amb el nomenament de Josep Sánchez-Llibre com a nou president de l’organització patronal, la Intersindical-CSC demana que la nova junta de govern i el nou president modifiquin el seu posicionament vers el recurs que Foment ha presentat al Tribunal Suprem per la vaga que el sindicat republicà va convocar el passat 8 de novembre i que va ser considerada legal pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La Intersindical-CSC considera que la justícia ja s’ha pronunciat en relació a aquesta situació i no comparteix l’opinió de l’organització patronal d’insistir en considerar que la vaga general a Catalunya del 8 de novembre no tingués continguts laborals.  En aquest sentit la Intersindical-CSC es referma en el que ja va dir en el seu moment sobre les conseqüències negatives que podia comportar pels treballadors i treballadores de Catalunya la normativa aprovada ad-hoc pel Gobierno de España, encapçalat per Mariano Rajoy, que facilitava la fugida d’empreses de Catalunya a altres localitzacions a l’estat.

Donat que Sánchez-Llibre va advocar en la presentació de la seva candidatura per liderar el retorn de les empreses que van traslladar la seva seu social fora de Catalunya i que aquest va ser un dels principals motius que va argumentar la Intersindical-CSC per convocar la vaga del 8N,  instem al nou president de Foment Nacional del Treball que desisteixi del procés judicial, retirant el recurs presentat al Tribunal Suprem,  i vetlli pels interessos dels seus associats en particular i de l’economia catalana en general i que ho faci respectant els drets dels treballadors i treballadores de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid