Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Sant Quirze de Vallès acull un acte sota el lema "7 de Llibertatdels presos polítics i de Justícia a Altsasu

Comptarà amb la participació d'Antxon Ramírez de Alda (pare d’Adur Ramírez de Alda, enpresonat i amb petició de 50 anys) i Edurne Goikoetxea (mare d’Ainara Urkijo amb petició de 12 anys)

11/05/2018 Drets i Llibertats

Dilluns 14 de maig a les 19,30h la Patronal de Sant Quirze del Vallès acollirà un acte en favor de la llibertat i la justícia que comptarà amb la presència de familiars dels presos i exiliats catalans i també de familiars dels nois del cas d'Altsasu, organitzat per l'ANC. L'acte vol ser un reconeixement a la lluita per la llibertat i per una justícia que es mereixi aquest nom. 

Comptarà amb la participació d'una representació de l'Associació Catalana pels Drets Civils vindrà per primer cop a Sant Quirze.

A més a més, comque també s'ha volgut mostrar la solidaris amb els familiars dels joves del cas d'Altsasu. Recentment s'ha fet el judici a aquest nois que alguns d'ells porten més de 500 dies a presó i s'enfronten a delictes de terrorisme per una baralla en un bar. Vindran expressament per a l'acte de Sant Quirze Antxon Ramírez de Alda (pare d’Adur Ramírez de Alda, enpresonat i amb petició de 50 anys) i Edurne Goikoetxea (mare d’Ainara Urkijo amb petició de 12 anys). 

També es comptarà amb les actuacions musicals de 

  • David Ponsà
  • Andreu Busqueta
  • Tere Fernàndez & Jordi Valls
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid