Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Festa Major
Més Albiolades en plenes Festes de Maig de Badalona

La CUP denuncia que el “regidor simbòlic” de Badalona segueix propugnant el feixisme per la ciutat i reafirma la voluntat d’un front popular i republicà que l’escombri definitivament de la ciutat.

24/05/2018 Política

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP Badalona) ha tornat a publicar el diari ALBIOLADES, un diari en to d’humor que fa crítica de les notícies més destacades que han aparegut sobre el “regidor simbòlic” del PP, Xavier Garcia-Albiol. Enguany, a més, s’hi inclouen les sortides de to d’altres dirigents polítics de la ciutat, posant de manifest el que considera un complex d’inferioritat enfront de l’albiolisme, cosa que massa sovint regala, malauradament, la capacitat de determinar l’atenció mediàtica de la ciutat al personatge en qüestió.

Aquesta edició s’ha fet conjuntament amb La Forja – Badalona, i durant els diferents actes de Festes de Maig s’han repartit 17.000 exemplars titulats “ESCOMBREM EL FEIXISME. CONSTRUÏM LA REPÚBLICA DELS DRETS SOCIALS DES DE BADALONA”. Dijous 10 de maig, coincidint amb la Nit de Sant Anastasi, van començar el repartiment.

En el diari també es posa de manifest que, en el context actual, en què el PSC ha rebutjat aprovar els pressupost municipal del 2018, prioritzant la bandera (i Albiol i el seu PP) a unes polítiques socials per a la ciutat, cal que tothom reflexioni sobre què vol fer aquestes properes setmanes i mesos: comprometre’s amb Badalona i posar els interessos de les persones al centre, o seguir donant corda al partidisme i a noves edicions d’ALBIOLADES.

Alhora, reafirma la seva voluntat de construir a la ciutat un front ampli republicà i popular que escombri definitivament el feixisme i avanci en l’assoliment dels drets socials de totes les veïnes i veïns de la ciutat, provocant així que el protagonista del diari pugui abandonar la ciutat per sempre en fracassar el seu projecte de recuperar l’alcaldia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid