Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixisme
Concentració als Jutjats de Cerdanyola en suport amb l'Arnau
01/05/2018 Drets i Llibertats
La Plataforma Antifeixista de la UAB, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans i l’organització antirepressiva d’Alerta Solidària han convocat una concentració el proper dimecres a les 9h als Jutjats de Cerdanyola del Vallès  en solidaritat amb l'Arnau.

L’Arnau és el primer estudiant que va a judici denunciat per Societat Civil Catalana. El procés ha durat gairebé un any, i tot que se l’acusa d’un simple furt. Tot i així, el fiscal Miguel Àngel Aguilar i la professora de la UAB Maribel Fernàndez han intentat sumar-hi més delictes per fer-lo entrar a presó.

Aquest cas forma part d’una persecució a l’antifeixisme de la UAB, on Joves de Societat Civil Catalana han denunciat fins a 14 estudiants als que se’ls demanen fins a penes de presó.

Fa falta remarcar que ara fa dos anys les paradetes muntades per JSCC a la UAB eren freqüentades per l’acompanyament de grupúscles neonazis i l’entrada els Mossos d’Esquadra a la universitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid