Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència feixista
Un grup ultradretà destrossa Ca L'Estudiantat de la Universitat de València

Un grup persones idenficades com a neonazis va destrossar la porta i diversos objectes que hi havia a Ca L’Estudiantat, a la Universitat de València

25/05/2015 Drets i Llibertats

Segons ha informat Antifeixistes.org, la nit del dissabte 23 de maig un grup persones idenficades com a neonazis va destrossar la porta i diversos objectes que hi havia a Ca L’Estudiantat, espai okupat i autogestionat per a estudiants, que existeix des de 2013 a la Facultat de Filosofia. En el moment de l’assalt no hi havia ningú a dins.

També recull que dies enrere, des d'un perfil de Twitter als estudiants d'aquest espai se'ls va mostar una foto d’una pancarta presumptament robada de Ca L’Estudiantat, fent burla del robatori. Un dia després de l’assalt, però, l'usuari ha tancat el seu compte. Però se'n podria seguir la pista, ja que a piulada ha estat capturada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid