Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ULTRADRETA
Detingut un coronel de la Guàrdia Civil per vendre armes a l'ultradreta

Rodolfo Ignacio Sanz Sánchez és un coronel de la Guàrdia Civil que es troba des de la setmana passada ingressat a la  presó madrilenya d'Estremera acusat de  tràfic i dipòsit d'armes i que al maig de 2004 havia estat detingut per maltractar la seva companya sentimental

01/06/2015 Drets i Llibertats

Rodolfo Ignacio Sanz Sánchez (àlies "Rudolf") és un coronel en actiu de la Guàrdia Civil de 55 anys d'edat vinculat a diversos grups feixistes (d'aquí el seu malnom de "Rudolf" en honor a Rudolf Hess) que ha estat empresonat per vendre armes a l'ultradreta. "Rudolf" havia ascendit recentment a coronel i estava pendent de l'adjudicació d'una destinació. Abans, i com a tinent coronel, va ser el cap de la Plana Major de la Guàrdia Civil de Lleó.

Al maig de 2004, Sanz Sánchez (quan exercia com a professor de futurs guàrdies civils al Col·legi de Guàrdies Joves de Valdemoro) va ser detingut per maltractar la seva companya sentimental a Toledo, un cas que es va descobrir quan van trobar una dona inconscient en una carretera al costat d'un nen. Des de llavors "Rudolf" ha estat ascendit a coronel de la Guàrdia Civil i ha participat en diverses "activitats socials" del cos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid