Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
21D
Acte central de campanya Universitats per la República a les a les 4 capitals de demarcació

El que s'havia de fer a la Facultat de Dret de la UB ha estat prohibit sota l'excusa que era un acte partidista. Davant s'aquest, la plataforma ha manifestat "Fem els actes amb un objectiu concret i considerem intolerable i un atac greu a la llibertat d'expressió que se'ns forci a modificar-los". Tot i axí l'acte es manté i es cercarà un lloc alternatiu.

13/12/2017 Política

La plataforma Universitats per la República celebra aquesta setmana el seus actes de campanya pel 21D. Tal i com descriu el seu eslògan “votis el que votis, vota República” l’objectiu és mobilitzar tota la comunitat universitària perquè vagi a votar i esculli una de les tres opcions republicanes.

A gairebé una setmana de les eleccions Universitats per la República ha reunit a representants dels partits independentistes a les universitats en 4 actes gairebé simultanis a les 4 capitals de demarcació per debatre sobre el model de República
que voldran implementar a partir del dia 22 de desembre.

Cal remarcar que l'acte que s'havia de fer a la Universitat de Barcelona (UB) demà a la Facultat de Dret els representats dels partits independentistes i la companya de Jordi Cuixart, Txell Bonet ha estat prohibit  sota l'excusa que era un acte partidista.  "Ens trobem davant d'un atac a la democràcia intolerable", han afirmat des de la plataforma, i han assegurat que no els "aturaran" i que, properament, s'anunciarà l'acte en un "lloc alternatiu".

Avui es farà a l'Aula Magna del Campus Catalunya de l’Universitat Rovira i Virgili (URV), i demà a la Facultat de Dret de la Universitat de Girona (UdG), al Rectoral de la Universitat de Lleida (UdL) i a un lloc alternatiu que es dirà oportunament. 

Tarragona

L’acte a Tarragona serà el primer i a diferència de la resta serà avui a les 17.00 hores a l'Aula Magna del Campus Catalunya de l’URV, amb la internció de Pere Grau, número 5 de JxCat, Noemí Llaurador, número 2 d’ERC i Laia Estrada, regidora de la CUP a Tarragona.

Girona

Serà aquest dijous al migdia a la Facultat de Dret de l’UdG, amb la intervenció de Marta Madrenas, número 3 de JxCat, Gerard Gómez del Moral número 19 d’ERC per Barcelona i Lluc Salellas, regidor de la CUP a Girona.

Lleida

També dijous a les 17h al Rectoral de l’UdL, i es comptarà amb Jordi Murgó, número 12 de JxCat, Gemma Espigares, número 3 d’ERC i Aida Sanuy, número 5 de la CUP.

Barcelona

A un lloc alternatiu amb la participació de la número 2 de la CUP per Barcelona, Maria Sirvent; el número 9 per ERC, Ruben Wagensberg; el cap de campanya de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, i la companya de Jordi Cuixart, Txell Bonet

Valora
Rànquings
  1. La professora de l'UdG Esmeralda Úbeda torna a realitzar actes vandàlics unionistes
  2. Membres de La Forja i la CUP fan fora de Sant Pol els arrenca-llaços dels Segadors del Maresme
  3. Convoquen una concentració a Cotlliure per la justícia i les llibertats en protesta de la visita de Pedro Sánchez
  4. El suport de més de 50 organitzacions i desenes de comitès de suport fan preveure una vaga general massiva
  5. UB per la República se suma a la Vaga General
  6. Universitats per la República interromp el Word Law Congress per denunciar la “falsa justícia” espanyola
  7. La CUP-Crida per Girona denuncia manca de planificació del Departament d'Ensenyament davant del tancament del P3 de l'Escola de Font de la Pólvora
  8. Els Mossos detenen un militant de La Forja en el seu domicili a Badalona
  9. La CUP Mataró fa una crida a la mobilització general en defensa dels drets civils, socials i nacionals
  10. Denuncien que la Generalitat vulgui censurar l'acte de Jose Pàmies a Blanes
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid