Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
La CUP Farners tanca el Projecte “ Obrim els Ulls perquè cap més dona els tanqui per sempre”

Ho fa  amb una acció reivindicativa i una xerrada amb la Diputada de la CUP Mireia Vehí.

23/11/2017 Drets i Llibertats

L'acció, oberta a tothom, es portarà a terme el 24 de novembre a les 22h i omplirà la vila de fotografies d'homes que han col·laborat en el projecte en les que expliquen què és per a ells la lluita contra la violència de gènere i que podem fer tots plegats per contribuir a eliminar-la de la nostra societat. l'acció està inspirada en el treball que la fotògrafa Rebeca Garcia va fer a Cassà de la selva l'any passat.

L'activitat s'emmarca en les jornades que durant 5 dissabtes ha organitzat la CUP Farners entorn a la violència de gènere i que han consistit en diferents tallers i xerrades, entre les quals un taller sobre masculinitats en el que els participants, 18 homes, van treballar què significava ser home a la nostra societat, els privilegis i les debilitats. Paral·lelament a aquestes xerrades i tallers, s'ha realitzat un curs de fotografia impartit per la Rebeca Garcia obert a tothom i gratuït a la Casa de la Paraula.

Les jornades es clouran aquest dissabte 25 de novembre amb una xerrada-debat a les 12h del migdia a la Casa de la Paraula , en la que hi participaran els homes que han col·laborat en el projecte que hi aportaran les seves vivències i reflexions i la diputada de la CUP Mireia Vehí.

 

Actes:

 

24 de novembre 22h: Cremat a la Plaça Farners + encartellada pel 25N amb cartells dels homes. 25 de novembre 12-14h Xerrada debat amb la diputada Mireia Vehí i participació dels homes que han estat a la campanya.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid