Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dret a decidir
Mallorca Lliure! es reuneix amb Avançam
17/09/2017 Política
La campanya Mallorca Lliure! s'ha reunit amb Avançam, la plataforma de regidors pel dret a decidir. La trobada ha estat en el marc de la roda de presentacions amb entitats que duu es duu a terme d'ençà de la presentació de la campanya.

A la reunió hi han assistit el president d'Avançam, Miquel Oliver i els regidors Andreu Castanyer (Sóller) i Cati Munar (sa Pobla). Tant des de Mallorca Lliure! com des de la plataforma de regidors s'ha posat en valor el potencial del món municipal i la necessitat de denunciar com l'Estat espanyol atempta en nombroses ocasions contra la sobirania municipal. Maria Margalida Payeras, portaveu de Mallorca Lliure!, ha afirmat que "si entenem que hem d'assolir un nou estatus polític, això s'ha d'impulsar des de la base, des dels municipis".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid