Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Campanya anti-multes de la Plataforma Mallorca Lliure de Peatges

La Plataforma Mallorca Lliure de Peatges ha entregat a la Delegació de Govern més de setanta Cartes-Queixa

25/07/2013 Drets i Llibertats
Mallorca Lliure de Peatges Una delegació de la Plataforma Mallorca Lliure de Peatges  ha entregat a la Delegació de Govern més de setanta Cartes-Queixa

La Plataforma Mallorca Lliure de Peatges informa que " Avui dimecres dia 24 de juliol a les 12 h una comissió de la Plataforma Mallorca Lliure de Peatges, ha entregat a la Delegació de Govern més de setanta Cartes-Queixa dirigides al Defensor del Poble, per a demanar la seva intervenció en l’arxivament de les multes il·legals que sancionaren als que feren el #novullpagar en el Túnel de Sóller, el dia 20 de maig de 2012.

La Plataforma continuarà preparant accions reivindicatives per aconseguir la gratuïtat del peatge del Túnel de Sóller i aconseguir una Mallorca lliure de peatges".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid