Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dret a decidir
Presentació de la campanya "Mallorca Lliure!" a Manacor
31/07/2017 Política

El proper dijous a les 20h,  el Bar Xarop de Manacor acollirà la presentació de la de la campanya Mallorca Lliure!. L'acte tendrà dues parts. En primer lloc es farà una presentació de la campanya a càrrec de les seves portaveus. Després es donarà pas a una conversa entre Antoni Pastor i Miquel Oliver, exbatles de la ciutat. Parlaran dels greuges històrics que pateix Mallorca, del panorama polític, dels límits de l'autonomia i dels reptes de futur. La glosadora Maribel Servera hi farà intervencions especials en vers.

Mallorca Lliure! és una campanya que pretén situar en el debat públic els reptes i problemàtiques de l'illa amb la idea de fer-la avançar cap a la consecució d'un nou estatus polític.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid