Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dret a decidir
"Mallorca Lliure!" es reuneix amb el batle de Palma

El batle s'ha mostrat preocupat per la manca de sobirania de Mallorca ja que això repercuteix en la ciutadania de Palma

09/08/2017 Política
Mallorca Lliure! s'ha reunit aquest dimarts amb el batle de Palma, Antoni Noguera. Això per tal de presentar la campanya al primer edil de la capital del país. Tant Noguera com els membres de Mallorca Lliure! han coincidit en la necessitat de cohesionar la societat mallorquina i treballar pel diàleg entre els centenars de cultures que coexisteixen. "Perquè volem una Mallorca lliure d'exclusió, perquè som un sol poble", ha dit Bel Vives, portaveu de la campanya.

Per la seva banda, Noguera s'ha mostrat preocupat per la manca de sobirania de Mallorca ja que això repercuteix en la ciutadania de Palma. El batle s'ha referit a la capital com "la ciutat més espoliada d'Europa". Per això, Noguera s'ha mostrat molt interessat en una campanya que precisament pretén avançar cap un nou estatus polític per a Mallorca, que permeti a la seva ciutadania decidir i gestionar la totalitat dels seus béns i recursos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid