x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
COLÒMBIA
El cap de l'ELN nega la responsabilitat del grup en l'atemptat de Colòmbia

La delegació de l'ELN per mitjà d'un comunicat va rebutjar l'atemptat ocorregut dissabte a Bogotà, va oferir el seu condol i va demanar a les autoritats trobar els responsables del crim.

19/06/2017 Internacional

El cap de l'Exèrcit d'Alliberament Nacional (ELN), Pablo Beltrán, va negar que la seva organització sigui responsable de l'atac perpetrat dissabte passat a Bogotà (Colòmbia), a les instal·lacions del centre comercial Andino, que va deixar tres persones mortes i més de deu ferides . Beltrán va anunciar que "els que hagin fet aquest atac estan fent un mal molt fort a aquest procés de solució política".

"Entre les nostres modalitats està totalment exclòs atacar objectius civils, això està prohibit, rebutgem l¡atemptat  i ens solidaritzem amb els familiars de les víctimes", ha assenyalat el cap de l'ELN. Així mateix, ha denunciat que se'ls acusi de l'atemptat, "vam veure diversos polítics en campanya tirant-nos la culpa sense cap fonament; sobre el dolor de les víctimes no es pot fer campanya política".

L'ELN condemna l'atemptat al centre comercial de Bogotà

El cap de la delegació de l'ELN també va anunciar que estan avançant a la taula de negociació a Quito, Equador, per pactar el cessament bilateral dels enfrontaments i aconseguir l'acord de pau.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid