Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Colòmbia
Barcelona i Osona acolliran jornades informatives sobre el procés de Pau a Colòmbia

Diverses poblacions d'Osona ho faran sota el títol “Colòmbia caminant cap a la Pau amb justícia social”  i a la Universitat de Barcelona un seminari sobre  “Drets Humans, una visió pràctica: el cas de Colòmbia”

25/10/2016 Internacional

Jornades “Colòmbia caminant cap a la Pau amb justícia social”

Les jornades se celebraran els dies 3, 10 i 20 de novembre -resta una 4a sessió per confirmar- a les poblacions de Vic, L’Esquirol i Centelles.

El 20 de novembre el membre del Secretariat nacional de la Intersindical-CSC i activista pels Drets Humans Sergi Perelló, impartirà una de les jornades l’Ateneu Collsacabra de l’Esquirol.

Programa de les jornades:

Sessió inaugural – Dijous 3 de novembre: exposició fotogràfica “Colòmbia. Un xoc” i col·loqui amb degustació de menjar colombià. A càrrec de Julio Lamaña -va fer tasques d’acompanyament internacional el 2015- se celebrarà al Rest. Coop. “La Cuca”.

Seminari “Drets Humans, una visió pràctica: el cas de Colòmbia”

A la Universitat de Barcelona se celebrarà la sisena edició del seminari “Drets Humans, una visió pràctica: el cas de Colòmbia” els dies 8, 10, 15 i 17 de novembre.

Es planteja dissenyar un espai de coneixement a partir de l’anàlisi de l’actual Procés de Pau, en el que el model territorial, la jurisprudència interna i la participació internacional es troben en un moment de transformació.

El programa recull les sessions següents:

1era sessió – Dimarts 8 de novembre: “Construcció de pau des del territori: l’experiència de les organitzacions camperoles” a càrrec de Yenly Méndez, advocada, especialista en desenvolupament rural i defensora dels Drets Humans.

2ona sessió – Dijous 10 de novembre: “Casos de desaparició forçada: Reptes del Post-Conflicte” a càrrec d’Edison Cuellar, advocat representant de víctimes en casos d’execucions extrajudicials i desaparicions forçades.

3era sessió – Dimarts 15 de novembre: “Justícia transicional, víctimes i Drets Humans al procés de negociació” a càrrec d’Enrique Santiago, advocat i assessor de les FARC a la mesa de negociacions per la Pau a l’Havana

4rta sessió – Dijous 17 de novembre: “Prevenció, protecció i pressió internacional. L’experiència catalana” a càrrec de Michaela Albarello, Luz Nelly Palacios i Ona Orra.

2ona sessió – Dijous 10 de novembre: “La lluita de les organitzacions camperoles” a càrrec de Yenly Méndez, advocada, especialista en desenvolupament rural i defensora dels Drets Humans. Se celebrarà al Centre Cívic Can Pau Rava de Vic.

3era sessió – Diumenge 20 de novembre: “Procés de pau i futur a Colòmbia” a càrrec de Sergi Perelló, membre del Secretariat nacional de la Intersindical-CSC, activista pels Drets Humans i membre d’IAP.

4rta sessió – per confirmar: “L’Acord de Pau i l’acompanyament internacional” a càrrec de Yezid Artera i Juanjo Giner.


Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid