Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Esquerres per la Independència organitza una trobada oberta per impulsar un nucli al Camp
28/03/2017 Política
La plataforma Esquerres per la Independènciaha organitzat una trobada oberta per tal d’impulsar un nucli al Camp de Tarragona, que tindrà lloc el dimarts 4 d’abril, a les 19.00 hores, a la sala de formació de la IAC (C/August 21, Tarragona) i comptarà amb la presència d’un dels coordinadors de la plataforma.

Esquerres per la Independència és una plataforma àmplia que agrupa a persones, organitzacions polítiques, sindicals, etc que entenenem la construcció de la República Catalana com un mitjà per resoldre molts dels problemes del dia a dia que ens afecten en tots els àmbits. Entenem que la independència és un pas necessari i decisiu per bastir un país just i lliure de corrupció i desigualtats. Ens cal doncs decidir el nostre futur. Per això defensem el referèndum com l'eina democràtica per fer valer la voluntat popular.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid