x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
El SEPC convoca vaga als instituts en contra de la LOMQE

El sindicat afirma que es "comprometen a seguir amb la lluita contra la LOMQE així com qualsevol atac espanyolista a la nostra educació"

09/02/2017 Educació

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) mantenen la convocatòria de vaga d’estudiants als instituts per aquest 9 de febrer arreu dels Països Catalans.

Remarca el SEPC que els estudiants tenen unes demandes pròpies que encara no s’han resolt. En tant que la LOMQE –Ley Orgánica 8/2013 para la mejora de la calidad de la educación- per aquesta raó, la vaga d’aquest dijous segueix convocada.

Els motius principals pels quals fan una crida a tot l’estudiantat de secundaria dels Països Catalans a sumar-se a la convocatòria de vaga i a participar de les mobilitzacions a les diferents parts del territori el proper 9 de febrer son els següents:

Per la democràcia als centres educatius; un sistema educatiu propi que ens permeti decidir sobre el contingut del nostre currículum; estudiar plenament en català; un sistema educatiu inclusiu; la cooperació entre els centres; la coeducació i la visibilització de les diferents identitats de gènere i sexuals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid