x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
referèndum
Pau Llonch treu les vergonyes a Xavi Domènech per Twitter

El cantant d'At Versaris destaca la poca democràcia interna dels 'Comuns'

03/01/2017 Política

El diputat d'En Comú Podem, Xavier Domènech, ha rebutjat aquest matí en una entrevista a la Cadena SER que el partit polític que estan constituïnt pugui donar cobertura a un referèndum que no estigui acordat: "No sabem en què es diferenciaria un referèndum unilateral amb el 9-N, que no va tenir efectes jurídics ni polítics vinculants". Domènech ha defensat que l'única consulta possible és una que sigui pactada amb l'Estat, tot i que ha admés que "l'operació diàleg" del govern espanyol no porta enlloc. Que el portaveu oficiós dels 'Comuns' hagi limitat l'aposta pel referèndum a un pacte amb l'estat ha enervat el raper i militant de l'Esquerra Independentista Pau Llonch, que ha considerat la posició com a "la més lamentable fins ara" i ha qüestionat on s'ha decidit.

Pau Llonch no s'ha quedat aquí i ha recordat que no hi ha hagut cap debat, ponència o participació de cap "base" dins l'espai dels 'Comuns', encara que es va anunciar que es faria després de l'estiu.

El cantant ha anat més enllà i ha dit que "el PSC els fot patades de democràcia interna", fet que ha valorat com a "penòs". Llonch ha explicat que l'únic espai on s'ha tractat com ha de ser el referèndum tan sols van parlar quatre persones.

El sabadellenc ha seguit la cadena de tuits contraposant la democràcia interna dels 'Comuns' amb la de la CUP. 

Finalment, Llonch ha recordat que ell és un "procomú" de l'Esquerra Independentista, però ha afegit que "No ets més 'dels de baix' per agafar un micro en una plaça i dir 'venim de la ciutadania'. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid