Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Un acord dolç i amb un punt d’amargor
11/01/2016 Carles Benítez
Avui és dia de joia, de compartir amb el conjunt de l’independentisme i del poble català l’alegria, ben fonamentada políticament, de la realització d’un acord d’investidura que ha permès donar via lliure al potencial independentista acumulat al llarg dels anys i manifestat amb la majoria parlamentària del 27 de setembre i els acords del 9 de novembre passats.

Aquesta fita política ens ha d’esperonar a lluitar i a mobilitzar-nos amb força renovada per la independència i la República Catalana. Però hi ha un punt d’amargor per les deficiències en la negociació de l’acord per a la CUP que hauria d’analitzar seriosament l’organització. Perquè una CUP forta serà més necessària que mai per a assolir els anhels de llibertat i justícia del poble català.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid