Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Diumenge 27 de desembre: INDEPENDÈNCIA

Independentisme o no independentisme. Aquesta és la qüestió

26/12/2015 El Davantal

Com es podrien resumir les posicions que es confrontaran aquest diumenge dia 27 de desembre a l’assemblea de la CUP-CC? Moltes lectores i lectors ho demanen aquests dies amb un gran interès, conscients que aquest dia ens hi juguem molt, com a CUP i com a poble.

Si haguéssim de dir un mot de síntesi per a resumir els nombrosos articles i preses de posició que s'han rebut en aquest mitjà diria que el debat d’aquests dies i el que es decidirà diumenge és en resum sobre la independencia.

Si hi ha acord entre la CUP-CC i JuntsxSí, continua la confrontació amb l’Estat espanyol i s’aprofundeix la crisi d’aquest estat: és la via de la Independència i la que permet avançar cap a canvis polítics i socials.

Si no hi ha acord,  l’Estat espanyol resta intacte, és l’immobilisme; un immobilisme contrari a la independència perquè d’aquesta manera es trenca el bloc independentista i s’ajuda a reforçar una tercera via en unes eleccions del mes de març que es farien en clau autonòmica i espanyola.

És una via que no és independentista. Això és el que, en síntesi, es discuteix dins la candidatura de la CUP-CC diumenge que ve. El debat és clar, doncs:  Independentisme o no independentisme. Aquesta és la qüestió.

 

Carles Benítez, de l’equip de Llibertat.cat

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid