Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Euskal Herria
Donostia aplega una manifestació per exigir la llibertat d'Otegi

La campanya "Free Otegi, free them all" suma suports a Brussel·les i fa una crida a participar en la mobilització i

17/10/2015 Internacional
Una manifestació recorrerà aquest dissabte els carrers de Donostia per reclamar la posada en llibertat Arnaldo Otegi i Rafa Díez, amb motiu del sisè aniversari de l'empresonament del polític d'Elgoibar i els seus companys de el ‘cas Bateragune’. Serà una cita especial, ja que per llavors estaran al carrer Arkaitz Rodríguez, Mirin Zabaleta i Sonia Jacinto, també jutjats i empresonats per aquest sumari.

La manifestació, convocada per la plataforma ‘Arnaldo Askatu Politika Askatu’ i la iniciativa ‘Free Otegi Free Them All’, partirà a les 17:30 hores del Boulevard.

«S'han complert sis anys des que els implicats en el cas Bateragune van ser condemnats i ja tenim entre nosaltres, amb la condemna complerta i la llibertat recuperada, a Mirin, Sonia i Arkaitz. Benvinguts a la llibertat! Us necessitem com a companys de viatge en aquesta tasca. A Arnaldo li resten uns mesos fins a abril i bastant més a Rafa, perquè, pel que sembla, no li van a perdonar el temps que va estar cuidant a la seva mare». Són paraules d'Angel *Ugarteburu, portaveu de la iniciativa popular "Arnaldo askatu, politika askatu"

La campanya "Free Otegi, free them all" suma suports a Brussel·les

Un total de 24 europarlamentaris de diverses tendències polítiques s'han sumat a la iniciativa «Free Otegi, free them all» que reclama la llibertat del secretari general de Sortu i de la resta de represaliats bascos. Josu Juaristi (EH Bildu) va presentar ahir les adhesions al costat de Martina Anderson (Sinn Féin), Mark Demesmaeker (Nieuw-Vlaamse Alliantie, Flandes) i Ernest Maragall (ERC, Catalunya). Criden a la manifestació de matí en *Donostia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid