Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
27S
La CUP-Crida Constituent ja té confirmats prop de 40 actes a les comarques nord-orientals

Antonio Baños i David Fernàndez, entre d’altres, acompanyaran els candidats de la demarcació durant les properes setmanes. Blanes, Girona i Figueres acolliran els tres grans actes de la campanya electoral

02/09/2015 Política
La CUP-Crida Constituent ja té confirmats prop de 40 actes públics des d’ara fins el 27 de setembre a comarquesnord-orientals, i durant els propers dies la formació preveu ampliar encara més aquesta xifra. A més de Benet Salellas, Marta Ball-llosera i altres candidats gironins, en els actes de campanya hi participaran noms rellevants com ara el candidat per Barcelona Antonio Baños o l’actual diputat David Fernàndez.

La campanya electoral comptarà amb tres grans cites, que seran els actes centrals, que es faran a Blanes i Girona els dies 20 i 21, i l’acte final, que tindrà lloc a Figueres el dijous 24. A més d’aquests tres, destaquen els actes que es faran al Baix Empordà (dijous 17), Santa Coloma de Farners (dissabte 19), Olot (dimarts 22) i Banyoles (dimecres 23).

D’altra banda, desenes de simpatitzants de la CUP s’estan organitzant en municipis on la formació no té presència per crear comitès de suport a la candidatura. El cap de llista Benet Salellas ha expressat que aquest fet “demostra que la CUP-Crida Constituent és una candidatura col·lectiva i feta des de baix”, i ha celebrat “que la gent s’autoorganitzi per fer arribar el projecte arreu de les comarques”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid