Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP GIRONA
La CUP Girona promou una concentració de rebuig a la gestió d’ADIF

La formació independentista torna a convocar una concentració per denunciar la mala gestió del projecte de l’Alta Velocitat per part d’ADIF

03/10/2014 Política

La CUP Girona  promou una concentració de rebuig a la gestió del projecte de l’Alta Velocitat per part d’ADIF i els altres agents que hi han estat implicats, davant els fets dels darrers dies. El portaveu de la formació Jordi Navarro ha reiterat la posició i demandes de la CUP en els següents termes:

“Davant d'això calen explicacions, solucions i assumpció responsabilitats, per defensar la ciutat i garantir un compromís més ferm amb Sant Narcís. Cal una delegació gironina àmplia i representativa que s'entrevisti amb ADIF, perquè amb l’alcalde mitja setmana a Barcelona fent de parlamentari el regidor d'Urbanisme Carles Ribas ha quedat desbordat per la situació. Cal, també, fixar una data propera per fer el reivindicat Ple extraordinari sobre les maleïdes i inacabables obres. I, finalment, cal denunciar ADIF pels incompliments i per haver humiliat un barri i una ciutat.”

(Fragment de l’article “La gota que ha fet vessar el got” del regidor de la CUP Jordi Navarro publicat al Diari de Girona el  3 d’octubre del 2014)

Concentració: “El TAV és un nyap. Exigim transparència, solucions i responsabilitats!”

Dia: dilluns 6 d’octubre

Hora: 19h

Lloc: estació del TAV (Parc Central, Girona)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid