Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
En defensa del territori
La PDaD del País Valencià dóna suport a la manifestació de Per l'Horta.
14/05/2015 Territori

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD), se suma a la manifestació de Per l'Horta en defensa de l'Horta de València i donen suport a totes les reivindicacions per preservar l'Horta i per transformar-la en un espai d'agricultura ecològica, conscienciant de la importància vital de l'Horta, de l'ecologia i de l'agricultura no contaminant i ecològica des de l'escola valenciana i creant escoles de formació agrària als instituts de formació professional, als Instituts de Secundària i a la Universitat per prestigiar, socialment i econòmicament, l'ofici que ens nodreix i en ajuda a sobreviure, sense el qual no podem viure ni subsistir.

Afirma "que sense l'Horta i sense els llauradors i llauradores no hi ha cap futur. Per això no volem que la seva destrucció ni perdre ni un pam de terra més. L'hem de defensar amb ungles, aixades i dents; hem de defensar l'anell ecològic d'Horta que envolta la ciutat de València i la seua àrea metropolitana, des de la marjal del Clot del Moro al Camp de Morvedre fins a l'Albufera i el Saler. Sense més asfalt que només fa que destruir el futur; més asfalt i un cotxe més, vol dir una llauradora menys, més precarietat, més contaminació, més asfixia, menys futur, un àrea molt menys habitable".

La Plataforma considera que cal capgirar del tot el model de producció, de consum, de transport, de viure i de ciutat feta i l'horta desfeta per polítics neoliberals corruptes i per l'empresariat de la bombolla especulativa immobiliària, i crear un model d'Horta i de ciutat(s) de l'àrea metropolitana al servei de la ciutadania, de l'ecologia i de la sobirania alimentària, per frenar el canvi climàtic, i no en funció dels guanys econòmics i especulatius dels amiguets dels polítics corruptes que hi ha en els governs municipals de l'àrea de l'Horta.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid