Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2015
La CUP de Biar tancarà divendres una intensa campanya electoral

La publicació d'un vídeo electoral, el repartiment de 500 programes "porta a porta" i un acte final amb concert, parlaments i sopar són algunes de les activitats de la CUP a aquesta localitat de l'Alcoià per la campanya electoral.

20/05/2015 Política

Des de la presentació de la seua candidatura amb la diputada Isabel Vallet i un concert de Cesk Freixas el passat 26 d'abril, la CUP de Biar (l'Alcoià) va començar una intensa campanya electoral que va donar començament amb l'acte de precampanya esmentat. A aquest acte se li va fegir una setmana després la publicació del seu Programa Electoral el passat 3 de maig, on la CUP d'este municipi de 3.600 habitants i fronterer amb la comarca castellanoparlant de l'Alt Vinalopó, convertint-se així en la primera força local amb diferència en donar a conéixer el Programa per al municipi. El mateix dia de la publicació el cap de llista de la candidatura local, Eduard Garcia, va intervindre a l'acte de presentació de candidatures de l'Arc de Triomf a Barcelona parlant de cultura popular i defensant la necessitat de crear CUP's al País Valencià tot afirmant que "no sols és possible si no també necessari", tot i que també ha estat entrevistat per algun mitjà local i comarcal.

Una setmana després es va fer públic el vídeo electoral de la candidatura local sota el títol #reCUPeremBiar, tot i que la seua difusió és va haver de postergar uns dies per les festes de Moros i Cristians que se celebren al municipi del 10 al 13 de maig. Un vídeo realitzat per Diània.tv que ja està prop de les 500 visualitzacions.

Al vídeo electoral se li va afegir la tradicional penjada de cartells que es va realitzar el dia 14 a la vesprada, una vegada acabades les festes, un acte que s'ha vist entorpit per l'actitud del Partit Popular tapant els cartells de la CUP posteriorment. Un fet que ha estat "corregit" pels membres de l'Assemblea local, ja que han "recuperat" l'espai que els pertocava tornant a col·locar els cartells tapats damunt dels cartells dels "populars". Cartells que han estat acompanyat per alguns altres amb les principals propostes de la CUP a Biar.

A partir de dissabte passat també ha tingut lloc un repartiment del Programa Electoral de la formació independentista "porta a porta", ja que s'han realitzat 500 còpies del programa per tal de poder repatir-lo als veïns i veïnes a totes a aquelles cases "que poguem arribar".

D'altra banda l'acte final de la campanya electoral tindrà lloc el proper divendres 22 amb un acte públic que es realitzarà al Passeig del «Plàtano», que donarà començament a les 19:30 h. amb un concert dels alcoians Batà, un projecte que Carles Llinares, ex membre de Vercel, defineix dient que “parteix de la cançó d'autor però va més enllà”. A les 20:30 h. tindrà lloc la intervenció d'Eduard Garcia, candidat a l’alcaldia per la CUP de Biar a les Eleccions Municipals, i tot seguit un sopar a la fresca (7€) per al qual caldrà reservar enviant un correu electrònic (biar@cup.cat).

En cas de pluja l'acte es traslladarà a la sala multifuncional (2a planta) de la Casa de Cultura de Biar. Des de la CUP de Biar s'han mostrat satisfets i satisfetes amb el treball que s'està realitzant tot esperant que el dia 24 es puguen recollir els fruits no sols de la campanya electoral, si no també de l'any i mig que porta la CUP al poble treballant des del carrer.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid