Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat pública
Salut incompleix el seu deure i ignora al Síndic de Greuges en relació al Consorci de Ponent

Demostra la manca de diàleg i transparència per imposar el consorci sanitari

10/10/2014 Salut

Ahir, el Síndic de Greuges de Greuges va informa a la Marea Blanca de Ponent que el Departament de Salut ha fet cas omís del seu requeriment d’informació respecte el consorci sanitari, vulnerant el seu deure a fer-ho. “Atès que no hem rebut l’informe i la documentació escaient per resoldre la queixa Q-04158/2014 i que s’ha superat el termini de temps legal per respondre el nostre requeriment, us comuniquem que hem reiterat a l’Administració aquesta sol·licitud i la tramesa d’informació de manera urgent, tot recordant-li el deure de facilitar-la”.

La Marea Blanca ho enten com un menyspreu de la Generalitat a les pròpies institucions catalanes i demostra que el conseller Boi Ruiz i els responsables territorials estan imposant el consorci d’una manera opaca, poc democràtica i que escapa del debat ciutadà, així com d’esquenes a la majoria representada per les 38.575 signatures en contra recollides en un mes i mig.

Aquesta acció del Síndic neix de la seva pròpia iniciativa i en resposta a l’emplaçament que la Marea li va fer perquè es pronunciï respecte el consorci sanitari i respecte si aquest projecte viola el dret dels ciutadans de les nostres comarques a una sanitat pública amb accés universal i en condicions d'igualtat.

Ho van fer exposant-li i fent públic un escrit argumentatiu amb les informacions recollides els darrers mesos i incloent 5 documents fets públics que evidencien els intents de privatització.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid