Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sanitat
Més de 30.00 signatures exigeixen la paralització del consorci sanitari de Ponent i Pirineus

Dimecres, 25 de juny, una cadena humana que començarà a les 18:30h a Ricard Vinyes i portarà les signatures mà en mà fins la Delegació de la Generalitat a Lleida

 

19/06/2014 Salut

El recompte fet aquesta tarda a la plaça Ricard Vinyes durant l'assemblea setmanal de la Marea Blanca de Lleida ha compatibilitzat més de 30.000 signatures, a l'espera de les darreres que estem rebent des del Pirineu.

Els i les signants expressen que aquesta signatura els "posiciona rotundament contra la creació del nou ens i apostem per una sanitat 100% pública", considerant que les reformes que el Govern vol imposar a les nostres comarques "encaminen la mercantilització del sistema sanitari català i la seva lògica és l'economicisme i no pas el bé comú". Alhora, demanen als polítics responsables que es "paral·litzi el desmantellament de l'Institut Català de la Salut".

Davant les declaracions del Director Territorial de Salut, Josep Pifarré, la Marea Blanca ha acordat també avui emfatitzar el #JunyBlanc, que ja uneix 40 mobilitzacions i actes arreu de Ponent i Pirineus amb la voluntat d'aturar el consorci. Aquest divendres serà el #DivendresBlanc amb més convocatòries dels convocats fins ara.

La Marea Blanca convoca a tothom el dimecres 25 a inundar simòlicament els responsables del projecte amb els milers de signatures. Una cadena humana començarà a les 18:30h a Ricard Vinyes i portarà les signatures mà en mà fins la Delegació de la Generalitat.

Les assemblees de la Marea Blanca entenen que després de rebre les desenes de milers de signatures, el Conseller, els responsables polítics territorials i els alcaldes que han donat suport al nou ens només poden retirar el projecte i blindar que la sanitat de Lleida sigui 100% pública en la seva gestió, provisió i dret, en el marc de l'estructura de l'ICS.

Valora
Rànquings
  1. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. “Catalunya serà, CRISTIANA O NO, serà!”
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La ruptura inevitable: Espanya i Catalunya – autodeterminació en el complex segle XXI
  6. Fora fatxes del Fossar
  7. La República laica contra les ideologies de la desigualtat i el fanatisme embrutidor
  8. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  9. Sant Jordi era guerrer...
  10. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid