Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alliberament nacional
La Motorada per la Independència supera els 1.300 inscrits

Les inscripcions segueixen obertes a través del web motorada.cat amb l’objectiu de multiplicar el nombre actual de participants

07/10/2014 Política

La Motorada per la Independència encara la recta final per a l’acte festiu i reivindicatiu del món de la moto del proper 19 d’octubre amb més de 1.300 inscrits. Les inscripcions segueixen obertes a través del web motorada.cat amb l’objectiu de multiplicar el nombre actual d’inscrits.

L’organització cerca visualitzar en un acte multitudinari el suport del sector de la moto al procés d’independència de Catalunya. L’esdeveniment s’iniciarà a les 8h amb una concentració al Circuit de Barcelona-Catalunya per començar després una marxa conjunta fins el centre de la Ciutat Comtal.

L’acte forma part de la campanya ARA ÉS L’HORA i compta amb la col·laboració de l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Súmate o el Circuit de Barcelona-Catalunya. En l’esdeveniment del 19 d’octubre hi participaran, entre d’altres, Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, Eduardo Reyes, president de Súmate, Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport, Jordi Tarrés, campió del món de Trial i Pere Pi, campió d’Espanya de motocròs, velocitat i trial.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid