Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Moviment veïnal
Veïns de Sarrià a Barcelona denuncien la privatització del Parc de l’Oreneta en mans de Nuñez i Navarro

Aquest vespre s'ha fet una caminada reivindicativa des de la plaça de Sarrià i fins al parc. Dilluns es farà una assemblea a la plaça del Consell de la Vila.

05/09/2014 Drets i Llibertats

Els veïns de Sarrià han constituït una plataforma Defensem el Parc de l’Oreneta en contra que l'Ajuntament cedeixi uns terrenys del Parc de l'Oreneta (Collserola) a la promotora Núñez i Navarro. El projecte preveu la construcció de 30 habitatges en aquest espai a canvi que el consistori recuperi les masies de Can Ripoll i la torre Garcini per a ús públic, actualment en mans del grup immobiliari.

La plataforma considera que l’acord entre el consistori i la promotora és “inacceptable” i lamenta que el consistori no hagi arribat a un acord amb els veïns. Aquest vespre, s'ha fet una caminada reivindicativa des de la plaça de Sarrià i fins al Parc de l’Oreneta. Dilluns, 8 de setembre, es farà una assemblea a la plaça del Consell de la Vila en què es presentaran i votaran les al·legacions al projecte que s’han redactat durant l’estiu.

A més, la plataforma està recollint signatures (us podeu  adherir-vos al seu manifest) en contra del projecte. Ja s’hi han adherit entitats del barri, ICV, la CUP i la Plataforma Cívica per la Defensa de Collserola, entre d’altres

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid