Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
COMUNICACIÓ
La CUP rebutja que Girona torni a externalitzar el servei públic de wi-fi a una multinacional

La formació independentista demana que s’estudiï la col·laboració amb plataformes comunitàries com Guifi.net per proveir el servei d’ara endavant

09/07/2014 Comunicació
La CUP de Girona s’ha pronunciat sobre la polèmica per la provisió de la connexió de wi-fi pública, després que en els darrers dies hagi transcendit que l’actual empresa adjudicatària dels servei, la multinacional espanyola Gowex, falsejava els seus comptes i ha entrat en concurs de creditors.

El portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Girona, Jordi Navarro, ha destacat que “aquest cas és una nova mostra del perill de confiar la gestió dels serveis municipals a grans corporacions privades sense arrelament al territori”, i ha demanat a l’equip de govern “estudiar alternatives a l’externalització per prestar el servei a partir d’ara”.

En aquest sentit, la CUP proposa un major protagonisme de l’Ajuntament en la provisió del servei, i que es valori la possibilitat d’arribar a acords de col·laboració amb plataformes comunitàries com ara Guifi.net, una xarxa de telecomunicacions oberta, lliure i neutral amb més de 24.000 nodes operatius. Aquesta plataforma ja té experiència de col·laboració amb ajuntaments de les comarques gironines, com ara el de la Bisbal.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid