Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DRETS LABORALS
La CUP Girona trasllada a Boi Ruiz les reivindicacions del personal del Trueta

El portaveu gironí de la formació independentista entrega al conseller de Salut un dossier amb els principals greuges i demandes dels col·lectius en lluita per la sanitat pública

16/05/2014 Drets i Llibertats

Aquest matí el portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Girona, Jordi Navarro ha entregat al conseller de Salut Boi Ruiz un dossier amb reivindicacions i demandes de part dels col·lectius en lluita de l’hospital Trueta, com ara el personal d’infermeria o de la neteja i organitzacions sindicals. El conseller era a Girona per participar en diferents actes vinculats a l’àmbit sanitari.

A més del dossier, Navarro també ha lliurat al conseller el darrer número de la revista Cafè Amb Llet, així com la publicació especial en defensa de la sanitat pública que ha editat recentment la CUP i un exemplar del ‘Llibre Roig dels Països Catalans”, que conté dades sobre l’evolució del model sanitari als diferents territoris del país.

D’altra banda, Navarro ha expressat davant Ruiz la necessitat de “blindar la sanitat pública catalana i aturar els processos de desmantellament i privatització que està patint el model actualment”. El portaveu també s’ha referit explícitament a l’hospital Trueta i ha instat el govern a “atendre les demandes dels diferents col·lectius que actualment estan reivindicant millores i respecte pels seus drets laborals”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid