Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1981- 4 detinguts a la IV Trobada Independentista

4 detinguts a la IV Trobada Independentista

02/08/1981

El 2 d'agost de 1981 es van detenir a la Vila d'Alfàs 4 persones (entre les quals hi havia Josep Guia, Maria Conca i Joan Sellés) acusades de provocar incidents al finalitzar la IV Trobada Independentista que s'havia de celebrar a Tàrbena (un poble proper de la mateixa comarca, la Marina Baixa). Se'ls imputaren les barricades amb pneumàtics que obstruïren la carretera general Alacant-València i de pintar a la calçada la paraula "Independència". Al dia següent són alliberats.


La IV Trobada Independentista s'havia de fer els dies 1 i 2 d’agost a Tàrbena però la Guardia Civil va ocupar el poble i va impedir l'accés als assistents (entre les quals hi havia diversos nens acompanyats pels seus pares) que varen haver d'anar a dormir a la platja d'Altea (vigilats tota la nit per una parella de la Guardia Civil).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid