Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MAT
Només el PP defensa la MAT a Santa Coloma de Farners

El partit conservador es va quedar sol defensant el ramal de la MAT que passa per Santa Coloma de Farners, amb l'argument que la línia del Tren d'Alta Velocitat (TAV) no es podria desenvolupar fins que no estigui connectada a la MAT

23/03/2014 Territori

En uun debat amb partits polítics sobre la MAT organitzat a Santa Coloma de Farners, tots els grups polítics, llevat del PP, van coincidir en la idea que cal estudiar si el ramal de la MAT que passa per Santa Coloma de Farners és necessari. Així ho destaca una notícia d'El Punt-Avui amb el titular "El PP es queda sol defensant la MAT a Santa Coloma."

Entre els grups polítics que van qüestionar el remal de la MAT només ICV i la CUP van defensar clarament que que la MAT no és necessària i que amaga interessos econòmics controposats als interessos col·lectius de la comarca.

En aquest debat van participar els diputats al Parlament Dolors Rovirola (CiU), Sergi Sabrià (ERC), Sergio Santamaria (PP) i Jordi Terrades (PSC); l'exdelegat territorial de Medi Ambient, Emili Santos (ICV); Josep Manel Sabaté (CUP), i Anna Maria Alcubierre (Ciutadans).

Santamaria va defensar la MAT argumentant que cal "tenir present l'interès general i el desenvolupament del territori", i entre altres raons que la línia del Tren d'Alta Velocitat (TAV) no es pot desenvolupar completament fins que no estigui connectada a la MAT.

La resta de representants polítics van qüestionar des de diferents posicions que la línia es faci no en benefici del territori sinó més aviat per afavorir els interessos econòmics de Red Eléctrica.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid