Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Energia
Farners aplega un debat sobre la MAT amb totes les forces parlamentàries
21/03/2014 Territori

Després de que una àmplia majoria del Parlament hagi aprovat una moció conjunta per estudiar la viabilitat dle ramal de la MAT, aquest dissabte  a les 11:30 h, la biblioteca J. Vinyoli de Santa Coloma de Farners serà l’epicentre de debat polític sobre la MAT.

Representants de tots els partis polítics han acceptat participar en un debat, moderat per No a la MAT Selva, per tal de parlar sobre el futur d’aquesta infraestructura tan polèmica i amb tan de rebuig social. Així, jan confirmat la seva assitència Jordi Terrades i Santacreu pel PSC, Sergi Sabrià per ERC, Emili Santos per ICV, Jordi Xuclà per CIU, Josep Manel Sabaté per la CUP, Anna Maria Alcubierre i pel PP encara no han donat el de la persona que parlarà.

Cada representant tindrà 5 minuts per exposar el seu punt de vista i després s’obrirà el debat amb una pregunta llançada pel moderador. També s’oferirà, si el temps ho permet, de que alguna persona del públic pugui alguna pregunta relacionada amb el tema.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid