Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MAT
Concentració de suport als darrers expropiats per la MAT

Per protestar contra les expropiacions s'ha convocat una concentració per demà a les 8:30 davant de la subdelegació del govern a Girona (antic banc d’Espanya).

05/03/2014 Territori

Demà dijous, dia 6 de març, es realitzaran les darreres expropiacions forçoses del segon tram de la MAT, concretament les de Viladasens, que es van suspendre el passat desembre gràcies a la pressió popular. Aquest cop s'ha citat els expropiats a la Subdelegació del govern a Girona.

Tant a Viladasens com en 14 nuclis més, s’incompleix flagrantment la distància de seguretat respecte de la MAT (document). És per tot això, que sembla aquesta és una de les darreres oportunitats d’aturar la MAT, ja que el traçat és il.legal, i les expropiacions també. Per protestar contra les expropiacions s'ha convocat una concentració per demà a les 8:30 davant de la subdelegació del govern a Girona (antic banc d’Espanya).
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid