Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
No a la MAT
El Parlament insta al Govern a replantejar el ramal de la MAT a la Selva

La votació ha rebut el suport dels 107 vots dels grups que van firmar l'acord i només ha comptabilitzat 28 vots en contra, del PP i C's.

14/03/2014 Política
No la Mat de la Selva al Parlament No la Mat de la Selva al Parlament

El Parlament ha votat en ple la moció consensuada el passat 22 de Gener de 2014 entre la Plataforma No a a MAT Selva i els grups parlamentaris de CiU, ERC, PSC, ICV i CUP. Per poder-la presentar amb la rapidesa que es demanava des de la plataforma els 5 grups van acordar incolure-la dins d'una moció sobre energia que presentava avui ERC.

Així, el Parlament el Govern a promoure la suspensió del procediment d’autorització demanat per Red Eléctrica de España, als efectes de replantejar i tornar a estudiar els següents aspectes en relació al ramal de la línia de molt alta tensió de Santa Coloma de Farners a Riudarenes.

La votació ha rebut el suport dels 107 vots dels grups que van firmar l'acord i només ha comptabilitzat 28 vots en contra, del PP i C's.

La plataforma NO A LA MAT Selva segueix a l’espera la resposta del Govern pel que fa referència a la data d’inici de la creació de la comissió tècnica que ha de valorar la necessitat real i actual del projecte.

I tot i que està activa políticament, des de la plataforma es creu que només si es manté la pressió popular es podrà canviar alguna cosa. Per això es segueixen organitzant visites als territoris afectats i dues xerrades on es porti a debat què és la MAT i el model energètic que representa. La primera serà demà 15 de març a la biblioteca de Santa Coloma de Farners amb el físic expert en temes energètics Antonio Turiel i la segona un debat entre els diversos grups polítics el següent dissabte 22 de març.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid