Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MAT
Campanya de suport als sis imputats per l'acció contra la MAT a Fellines

Demà es presenta la campanya "Solidaritat amb la defensa del territori", que s'ha creat per aconseguir l'absolució de les sis persones imputades i denunciar la persecució que reben tant els activistes antilínia com els veïns afectats per les expropiacions

13/03/2014 Drets i Llibertats
Demà divendres (19.30h, punt de trobada de la Rambla) es farà a Girona l'acte de presentació de la campanya ‘Solidaritat amb la defensa del territori’, impulsada per Alerta Solidària i el Grup Antirepressiu de Girona per donar suport a les persones imputades per la seva implicació en el moviment contra la MAT, entre els quals hi ha el portaveu de la CUP a Girona Jordi Navarro. Se'ls acusa d’haver participat en l’acció del passat 8 de gener a Fellines en contra de la construcció de la línia.

La campanya compta amb el suport del col·lectius que darrerament s’han mobilitzat en contra del projecte de construcció de la línia i les expropiacions, i de les quals formen part algunes de les persones imputades, que són la Plataforma No a la MAT, l’Assemblea antiMAT Girona, ALARMAT, Arran, CGT, CUP, Els Verds-Alternativa Verda, IAEDEN, Procés Constituent, SI i Xarxa per la Sobirania Energètica.

‘Solidaritat amb la defensa del territori’ es presenta amb el propòsit d’aconseguir l’absolució de les persones imputades, així com posar de manifest la persecució i repressió la qual s’està sotmetent el moviment en contra de la MAT i els veïns afectats per les expropiacions per part dels Mossos d’Esquadra. La campanya també servirà per denunciar la connivència entre les altes esferes del món polític i els interessos empresarials de l’oligopoli elèctric, i per conscienciar la població de la necessitat de superar l’actual model energètic obsolet i ineficient.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid