Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MAT
Acció antiMAT a Girona

Dues activistes contràries a la MAT s’han encadenat el braç dins uns bidons plens de ciment davant de la subdelegació del govern espanyol a Girona.

06/03/2014 Territori
Aquest matí en una concentració en  suport als darrers expropiats per la construcció del tram de la MAT a Viladasens s’ha desplegat en un edifici proper a la subdelegació del govern espanyol a Girona una pancarta on es podia llegir 'Desmuntem l'estafa elèctrica. No a la MAT' al mateix temps que dues dones s'han encadenat en bidons de ciment tallant el trànsit a l’avinguda Jaume I  (fins que els bombers han desmuntat els bidons). A la subdelegació del govern espanyol a Girona estaven citats tres propietaris (que s’havien negat a signar al desembre) i  l'Ajuntament de Viladasens (Gironès) per signar les darreres expropiacions del tram sud de la MAT.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid