Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
El teatre Municipal de Balaguer aplega un homenatge a Pep Gimeno "Botifarra"
28/11/2013 Cultura

L'Associació Centre d'Innovació Cultural (CIC) organitza dissabte a les 21.30 un concert al Teatre Municipal de Balaguer per reivindicar i compartir amb tots l'ús de la nostra llengua, que, a la fi i al cap és també símbol de la nostra cultura i personalitat.

Davant de l'agressió programada de la que és víctima la nostra llengua, és la nostra intenció compartir i expressar a través d'un mitjà tant universal com és la música, precisament la nostra identitat amb Joan Boada de Terrassa,que treballa la música catalana per esbarjo i khamara, formació de músics de la Noguera, recuperen cançons tradicionals i populars.

Dins d'aquest marc actuarà Pep Gimeno "Botifarra" del País Valencià, al que li faran una especial menció per demostra-li el nostre suport i denunciar les difamacions i amenaces de les quals va ser objecte precisament per recuperar la seva cultura i cantar en la seva llengua.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid