Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pep Gimeno "Botifarra" inaugura el festival Tradicionàrius

Cinquanta concerts de folk en diferents espais de Barcelona

Botifarra, el fenomen actual de la música tradicional valenciana, inaugura avui el festival folk Tradicionàrius presentant les cançons del seu últim disc, 'Te'n cantaré més de mil', al C.A.T. (a les deu del vespre). El Tradicionàrius d'enguany consisteix en una cinquantena de concerts de folk i de músiques del món, que es faran des d'avui al 26 de març a Barcelona: al Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.), a la sala Luz de Gas, a l'Auditori i al Palau de la Música Catalana.

La 'Nit de la jota de Catalunya' servirà d'acte de cloenda, el 26 de març, i hi actuaran Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, amb ball de jota capitanejat per Paracota i per La Jota a la Plaça.

15/01/2010 14:20 Cultura

 Alguns dels concerts programats:

 

[FOTO: CUP-Barxeta  "Lliurament del Premi Joan Pellicer 2009"]

Per saber-ne més:

C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid