Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#TotsambPep
Solidaritat amb Pep Botifarra davant les amenaces del GAV de Picassent
07/09/2013 Cultura

Durant els darrers dies, la xarxa s'ha solidaritat amb el cantautor de la Costera, Pep Gimeno “Botifarra” davant les amenaces ultres aparegudes al blog "Desperta ferro" del Grup d’Acció Valencianista (GAV).

En concret, aquest grup ultradretà va promoure una campanya de boicot al concert d'avui del cantant a Picassent. L'article anava acampanyat d'un cartell editat per l’organització blavera on s’anunciava que “es busca” al cantant de Xàtiva per “catalanista i traïdor a la llengua valenciana”.

La contundent reacció a les xarxes socials –que va situar l’etiqueta #TotsambPep com la més emprada arreu de l’Estat a primera hora de la matinada de dijous va provocar una ràpida resposta del diari Levante on es trobava penjava el blog, que va clausar-lo. Ara bé, el mitjà no ha informat dels fets ni tampoc ha donat ha donat cap explicació pública.

Peo Botifarra sempre ha manifestat que l'orgull més gran que té en la seva vida és cantar en valencià les cançons de la "meua cultura i de les nostres comarques".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid