Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIFEIXISME
9 ultradretans ferits durant el 12 d'octubre

9 membres de Democracia Nacional van resultar ferits el 12 d'octubre després que uns antifeixistes repel·lissin els intents d'agressió dels ultradretans

14/10/2013 Política
Un dels agressors feixistes que ha resultat ferit Un dels agressors feixistes que ha resultat ferit

El dia 12 d'octubre, després de la celebració de l'acte feixista del Dia de la Hispanitat convocat per “España en Marcha” a Montjuïc es van produir enfrontaments entre els assistents a l'acte ultra i un grup d'antifeixistes. A primera hora de la tarda sis homes i tres dones que havien assistit a l'acte feixista i que segons diverses fonts “anaven de cacera” (buscar independentistes i antifeixistes per agredir-los segons la terminologia ultradretana) van acabar contusionats quan intentaven atacar un grup d'antifeixistes a la carretera de la Bordeta.

Dos dels ultradretans ferits són una parella de militants de Democracia Nacional. Ell conegut com a "Lillo Boixos" (també té els perfils de facebook "Acero Valki" i "Fran Acero Ario") va rebre deu punts al cap i ella Vane Valki lesions en una mà (quinze punts de sutura) . Un altre dels agressors feixistes presenta talls per arma blanca a la cara, així com cops i contusions, igual que la resta dels participants a la ràtzia feixista. Segons la versió de diverses webs ultradretanes l'"agressió" dels "separatistes" va ser injustificada i insinuen que possiblement va ser provocada per un twit del fotògraf Jordi Borràs.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid