Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Presentació a Perpinyà del DVD oficial de la Via Catalana arreu dels Països Catalans

El vídeo també es presentarà simultàniament en altres indrets del país

29/09/2013 Política

El proper 11 d'octubre a les 19h,  la Sala de les LLibertats del carrer Bartisol de Perpinyà aplegarà l'estrena del DVD oficial de la Via Catalana arreu dels Països Catalans, segons informa la pàgina web de Catalunya Nord per la Independència.

També remarca que per organitzar correctament l'acte necessiten saber el nombre de presones que hi assitiran, per aquest motiu han activat un formulari per reservar-hi lloc.

Un mes després de la Cadena Humana, el vídeo oficial  es presentarà també de manera simutània en altres indrets del país.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Alhora i la CUP
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid