Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11 de Setembre
Els tres diputats de la CUP participaran a la Via Catalana

La formació ha confirmat aquest dimarts que Isabel Vallet anirà a Vinaròs per sumar-se a la cadena humana prohibida per l'Estat

10/09/2013 Política

Els tres diputats de la CUP, David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet, participaran a la gran cadena humana que aquest dimecres travessarà el Principat de nord a sud enllaçant amb la Catalunya Nord i el País Valencià.

La formació ha confirmat aquest dimarts que la diputada Vallet es desplaçarà fins a Vinaròs (Baix Maestrat) per sumar-se a la cadena humana que ha prohibit el govern espanyol i que l'ANC del País Valencià mantindrà després de cridar a desobeir l'Estat.

De la seva banda, David Fernàndez s'encadenarà al tram 410 de la via, a Can Vidalet de l'Hospitalet de Llobregat, mentre que Quim Arrufat ho farà al tram 335, a Olèrdola (Alt Penedès).

No seran les úniques mobilitzacions a què participaran els diputats de l'esquerra independentista. Al matí, Fernàndez assistirà a l’Homenatge a Gustau Muñoz que convoca l’esquerra independentista del Barcelonès al carrer Ferran de Barcelona i al migdia serà a la Mostra d’Entitats dels Països Catalans.

A la tarda, secundarà la iniciativa que encerclarà les oficines centrals de La Caixa a Barcelona i posteriorment ja sí que es desplaçarà fins al seu tram de la Via Catalana. En acabat assistirà a la manifestació de l’esquerra Independentista convocada a plaça Urquinaona de Barcelona a les 18.30.

Arrufat serà a la manifestació de l’esquerra independentista de Girona a les 12.30 del migdia a la plaça del Vi. Després es desplaçarà fina a Olèrdola i finalitzarà la jornada participant a la manifestació de l’esquerra Independentista convocada a plaça Urquinaona de Barcelona les 18.30h.

Finalment Vallet participarà a l’Ofrena al Roser a Lleida i a la manifestació convocada per l'esquerra independentista de Ponent a les 12 del migdia a la plaça de la Paeria per després anar fins a Vinaròs. A les 19.30h serà a Reus per participar a la manifestació convocada per l'esquerra independentista del Camp.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid