Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
11S
Mallorca s'enllaça amb la Via Catalana cap a la Independència dels Països Catalans

Ahir les 16.30 hores, Maó va aplegar una cadena humana en la que van participar unes 400 persones

11/09/2013 Política

Més de tres mil persones van participar ahir en el Tram 779 de la Via Catalana a la plaça Major de Palma sota el lema 'Feim Via' per mostrar el seu suport al procés d'independència iniciat al Principat, tot i reivindicant la nació completa. Per fer-ho van dibuizar amb espelmes el mapa dels Països Catalans. L'acte estava organitzat per l'Obra Cultural Balear i l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Durant l'acte, l'escriptora Antònia Serrano, va llegir un manifest reclamant també la independència de les Illes. “Entenem que aquest procés (d'independència) només serà complet quan, en la nova realitat que s’està construint, ens hi puguem retrobar, de la manera que democràticament decidim els ciutadans, tots els compatriotes dels Països Catalans, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó”, va afirmar.

Cadenes Humanes a Maó, Formentera i Eivissa

Ahir, Maó també va aplegar una cadena humana en la que van participar unes 400 persones. Cal recordar que el passat 26 d'agost, una trentena de persones va formar una cadena a Fomentera.

I diumenge passat, a Eivissa es va formar una Cadena Humana que va aglutinar unes 300 persones. A Dalt Vila, al centre històric, des del monument a Guillem de Montgrí, al mirador de l'Ajuntament de la ciutat, i es va allargar fins a arribar a fer la volta completa al baluard de Santa Llucia. L'acció es va desenvolupar en un ambient festiu amb la presència de moltes estelades i crits a favor de la independència dels Països Catalans. L'acte estava organitzat per Eivissa pels Països Catalans.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid